Polybeton, ook bekend als gepolijst beton, is een populaire keuze voor vloerbedekking vanwege zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en moderne uitstraling. Maar hoe wordt polybeton eigenlijk geplaatst?

Hoe wordt polybeton geplaatst?

Bekijk hieronder enkel video’s over het plaatsen van polybeton.

 

Hoe wordt polybeton geplaatst? Hoe gaan we tewerk.

Stap 1: Voorbereiding van de ondergrond

Voordat het polybeton wordt aangebracht, is het essentieel om de ondergrond goed voor te bereiden. Dit omvat het grondig reinigen en egaliseren van de vloer om een ​​glad en gelijkmatig oppervlak te creëren.

Stap 2: Aanbrengen van de primer

Een primer wordt aangebracht om de hechting van het polybeton aan de ondergrond te verbeteren. Dit zorgt voor een sterke en langdurige verbinding tussen het beton en de vloer.

Stap 3: Gieten van het polybeton

Het polybetonmengsel wordt zorgvuldig gegoten en verdeeld over de vloer. Vervolgens wordt het gladgestreken en geëgaliseerd om een ​​uniforme afwerking te garanderen.

Stap 4: Polijsten en afwerken

Na het uitharden van het polybeton wordt het oppervlak gepolijst om een ​​glanzende en gladde afwerking te creëren. Eventuele oneffenheden worden gecorrigeerd en de vloer wordt afgedicht om bescherming te bieden tegen vuil en vlekken.

Stap 5: Uitharding en drogen

Het polybeton heeft tijd nodig om volledig uit te harden en te drogen. Dit proces kan enkele dagen duren, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en de dikte van de vloer.

Stap 6: Geniet van uw nieuwe vloer!

Zodra het polybeton volledig is uitgehard, is het klaar voor gebruik. Geniet van de moderne uitstraling en duurzaamheid van uw nieuwe vloer!

Op zoek naar een professionele polybetoninstallateur? Neem contact op met polybeton-gietvloeren.be, uw expert in polybetonvloeren. Wij bieden hoogwaardige installatiediensten en deskundig advies voor al uw vloerbehoeften.

Voor hoogwaardige polybetonvloeren, vertrouw  op polybeton-gietvloeren.be. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte!